brainstorm sessie

Brainstormsessie met Ellen Huizenga – Founder Business Babes

Een brainstorm sessie is een 1-op-1 online Q&A sessie waarbij je mij alles kan vragen over ondernemen, marketing en branding.

Zo kun jij vol vertrouwen en focus ondernemen.

Voor wie?

Herken jij jezelf in deze punten?

 • Je richt je op vrouwelijke ondernemers als doelgroep
 • Je verkoopt een dienst
 • Je hebt behoefte aan een sparringpartner die jou begrijpt
 • Je houdt jezelf soms tegen vanwege twijfel of perfectionisme
 • Je weet  wat je wilt (en niet wilt), maar niet welke stappen je moet zetten
 • Je vind het spannend om om hulp te vragen maar weet dat je hiermee verder komt

 

Heb je super veel ideeën, weet je niet waar je moet beginnen en heb je behoefte aan een sparringpartner die samen met jou meedenkt? Dan is een brainstormsessie iets voor jou!

Wil je meer leren over:

 • Over de drempel komen om meer online zichtbaar te zijn
 • Groeien op social media en de doelgroep vrouwelijke ondernemers bereiken op een authentieke manier
 • Meer waarde delen via online kanalen om een community op te bouwen
 • Doelgroep onderzoek
 • Een community opbouwen en van daaruit jouw aanbod verkopen
 • E-mail marketing via Active Campaign / MailBlue inzetten voor challenges, een online programma/cursus of nieuwsbrief (ook mogelijk als training)
 • Een succesvolle lancering van A tot Z
 • Een aanbod ontwikkelen wat bij jou en jouw doelgroep past
 • Team samenstellen & aansturen

 

Of iets binnen ondernemen, personal branding, strategie, online marketing, branding en een online bedrijf bouwen: plan dan een brainstorm sessie!

Hoe werkt een brainstorm sessie?

➡️ Stuur mij een mail dat je een sessie wilt plannen. Samen plannen we een datum en tijd.

➡️Een aantal dagen voor de sessie stuur ik je een vragenlijst en de factuur.

➡️ De brainstormsessie is online via Skype/Zoom/FaceTime (wat jouw voorkeur heeft). 
Je hoeft nergens naartoe te reizen en kan live inschakelen met mij vanuit Italië.

➡️ Ik doe wat onderzoek naar jou en jouw bedrijf.

➡️Tijdens de brainstormsessie denk ik met je mee over jouw uitdagingen/ideeën en geef je praktische tips en inzichten.

✔️ Na de sessie zijn jouw ideeën concreet en heb je energie om aan de slag te gaan!

De voordelen:

 • Flexibel eenmalig in te plannen op dinsdag, woensdag of donderdag.
  Zo zit je niet vast aan een lang traject

   

 • Persoonlijk advies wat bij jou past
  Geen one size fits all methode

   

 • Geen reistijd en reiskosten, gewoon online via Skype of Zoom.
  Efficiënt voor jou en mij!

 

 • Na afloop krijg je de belangrijkste tips en stappen als notitie van mij

Brainstormsessie plannen

Investering: 175 euro voor 60-90 minuten brainstormen (€144,62 excl. BTW) 

Stuur mij een mailtje om een sessie te plannen.

 Over Ellen

Ik ben ondernemer, spreker en ik begeleid vrouwelijke ondernemers 1-op-1 als mentor of in masterminds. Ik help Business Babes met het bouwen van een bedrijf dat hen in staat stelt om hun ideale leven te leiden, door middel van praktische begeleiding in personal branding en online marketing.

Als Founder van Business Babes ben ik dagelijks in contact met ondernemende vrouwen, zet ik me elke dag actief in dat wij vrouwelijke ondernemers van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen ontmoeten via de community.

In 2015 startte ik met ondernemen samen met mijn vriend Ted, part-time naast mijn studie Leisure Management. In januari 2018, na mijn afstuderen zette ik de moedige stap om fulltime te gaan ondernemen, wetende dat ik niet gelukkig zou worden in loondienst maar ook met een beetje angst voor de onzekerheid. In december 2018 zijn mijn vriend Ted en ik verhuist naar Italië omdat wij hier meer geluk en vrijheid ervaren mede dankzij de zon, de lage vaste lasten en de prachtige omgeving. Business Babes is in augustus 2017 ontstaan doordat ik zelf behoefte had om met andere vrouwelijke ondernemers te sparren en te connecten.

 

Voor mij is Business Babes de plek waarin ik helemaal mezelf kan zijn en mijn talenten kan inzetten om mensen verder te helpen, samen te brengen én ook mijn eigen ideale leven te leiden.

Business Babes hebben een Brainstormsessie gedaan in 2019

Reviews

Lees hier een aantal ervaringen van anderen:

 

Ellen is een geweldige motivator en inspirator! Haar kijk op ondernemen en de manier hoe zij de Community Business Babes NL is gestart en nu inzet om elkaar als ondernemer te helpen is fantastisch! Ik had laatst een sessie met Ellen. Ellen kijkt mee en deelt in het moment het ene inzicht na het andere inzicht met je. Waardoor ik binnen een uur naar huis ging met 10 nieuwe ideeën die allemaal praktisch en haalbaar zijn. Aanrader dus!

Felicity van Dam

@moretomatch

Ik heb de brainstormsessie met Ellen als heel fijn ervaren. Vanuit haar kennis heeft ze mij enorm geholpen met het verduidelijken van mijn doelen qua content en doelgroep. Ook gaf ze veel tips en tricks mee waar ik nu al mee aan de slag ben gegaan. Ze luistert goed, stelt duidelijke vragen en komt met hele goede ideeën.

Lola van Boxel

@lolavanboxel

Door het platform Business Babes had ik erg veel vertrouwen in Ellen haar kunde en kennis. Ellen gaf praktische tips over de mogelijkheden binnen Active Campaign tijdens een training. Ze liet zien per onderdeel hoe het werkte en welke onderdelen je niet of zelden gebruikt. Zo ben ik niet verdwaald in het programma, daarnaast heeft het mij extra vertrouwen gegeven om zelf al aan de slag te gaan. Waarna wij samen mijn stappen hebben doorlopen en her en der nog wat dingen hebben aangepast/opgelost zodat ik meteen kon beginnen. Bedankt voor je tijd en informatie. Ik heb hierdoor een vliegende start gemaakt!

Rianne Amber van der Mee

@vraagamber

De brainstormsessie met Ellen voelde als een goed gesprek met een vriendin. Je kent het wel zo’n gesprek waarbij je echt persoonlijk advies krijgt alsof ze bij je op de bank zit.
Ik was zoekende naar een strategie voor mijn Instagram account waarbij ik zowel zakelijk als persoonlijke dingen kon delen. Passie, authenticiteit en waarde bieden zijn de drie belangrijkste pilaren die ik meeneem uit deze sessie.
Naast content strategie heb ik ook met Ellen kunnen sparren over de inhoud van mijn business. Dit maakte de sessie nog waardevoller. Ellen luistert aandachtig en stelt de juiste vragen. Ik kan Ellen als strateeg maar ook zeker als business coach aanraden. Dankjewel Ellen!
Marlieke Dul

@marlieke_media

Toen ik de brainstormsessie met Ellen deed was het een nieuw product / concept van haar. Maar wanneer iemand zo veel ervaring heeft met (toevallig) dezelfde doelgroep, dan weet je gewoon dat het waardevol gaat zijn en je er beter uit komt – en dat was ook zo.

Van aanbod tot mijn frustraties en content marketing: het kwam allemaal ter sprake in 1 uur tijd. Dus wees vooral niet bang dat je niet overal antwoord op krijgt. Daarnaast komt Ellen met veel feedback en ideeën, maar zal ze nooit zeggen dat het op die ene manier moet. Zij geeft jou verschillende opties en dan is het aan jou welke het beste bij jou past. Vandaar dat ik de sessie ook als prettig heb ervaren en het een ander zeker kan aanraden.

Caroline Sterrenberg

@caroline.sterrenberg

FAQ

Ik heb hulp nodig met iets anders dan dat je hier noemt; kan jij mij helpen?

Try me! Ik weet veel van personal branding, content, marketing, financiën, je bedrijf automatiseren, een online bedrijf opzetten en nog meer. We kunnen in een kennismakingsgesprek kijken of we een match zijn en of ik je verder kan helpen. Is dat niet zo, verwijs ik je graag door. Door de Business Babes Community ken ik een hoop ondernemers.

Wanneer is de sessie?

Op dinsdag, woensdag en donderdag heb ik 2 momenten waarop je een sessie kan plannen: in de ochtend of in de middag. Ik ben flexibel dus je kan bij mij vaak op korte termijn (2 weken) iets plannen. Zo kun je snel sparren en loop je niet lang vast met de vragen in je hoofd.

Ik heb denk ik niet genoeg aan een sessie. Bied je ook trajecten aan?

Mocht je een doel voor ogen hebben en langere begeleiding willen is het ook mogelijk om een kort traject te doen van 3 tot 4 maanden. Bij een traject heb je meer support, focus, een duidelijk plan, sparren we samen om jou sneller te laten groeien, toegang tot al mijn kennis en tools en kun je mij naast de sessies ook altijd bereiken via WhatsApp zodat je kunt blijven doorpakken. Ik ben jouw directe sparringpartner en daag je uit om groter te denken en samen bepalen we welke concrete stappen je kan zetten. Plan een kennismakingsgesprek, dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

Staat jouw vraag er niet tussen?